Contact

Hör av dig

Kom och hälsa på

Vår webbyrå ligger på Ragvaldsgatan 14 i Stockholm, nära Slussens tunnelbana. Kom gärna över på en kopp kaffe, eller ring oss på +46 8 23 41 04!

Hör av dig!

Vår webbyrå ligger på Ragvaldsgatan 14 i Stockholm, nära Slussens tunnelbana. Kom gärna över på en kopp kaffe, eller ring oss på +46 8 23 41 04!

info@sthlmconnection.se

 • Sofia Sundström

  Projektledare & webbanalytiker

  Sofia är den som har övergripande ansvar för att våra projekt motsvarar uppdragsgivarens förväntningar. Hon arbetar tätt med med våra uppdragsgivare med att ta fram en strategi för projektet och projektleder oss fram till den färdiga produkten.

  sofia@sthlmconnection.se

 • Clas Bohman

  Art director

  Clas har flerårig erfarenhet som art director, både inom formgivning och idé- och konceptutveckling för webben. Hans fokus ligger på den kreativa fasen och tar fram både snygg och funktionell design för våra projekt.

  clas@sthlmconnection.se

 • Hannes Lilljequist

  Utvecklare & lösningsarkitekt

  Hannes är vår tekniska expert. Utifrån projektbehoven tar han fram lämpliga lösningar och ser till att allt vilar på en hållbar teknisk grund. Han har lång erfarenhet av open source-plattformar som Drupal och Ruby on Rails och håller sig också à jour med det senaste inom klient- och gränsnsittsutveckling.

  hannes@sthlmconnection.se

 • Olle Axelsson

  Interaktionsdesigner

  Ur Olles långa erfarenhet av såväl webb och mobila applikationer som trycksaksproduktion, har en omfattande förståelse för användaren vuxit fram. De wireframes och processmodeller som Olle tar fram borgar för en bra användarupplevelse.

  olle@sthlmconnection.se

 • Malin Andersson

  Webbutvecklare

  Malin är den som gör verklighet av webbdesignen. Med sina djupa frontendkunskaper och med sitt öga för design gör hon våra produktioner designmässigt fulländade och ett nöje att använda på alla plattformar och enheter.

  malin@sthlmconnection.se

 • Allan

  Kontorshund

  Allan ser till att vi tar en paus då och då. De aktiviteter som Allan huvudsakligen ansvarar för är dragkamp, promenader, sova och äta.

  allan@sthlmconnection.se