Projects

SthlmConnection är en webbyrå som arbetar med konceptutveckling, design och webbutveckling. Fokus ligger på användarvänlighet, bra design och hög teknisk kvalitet. Nedan följer några utvalda kundcase.

Globalportalen

Vi fick i uppdrag av Globalportalen att ta fram en ny webb som skulle förenkla för användaren att hitta bland alla tusental artiklar. Vi fokuserade på att göra snygga och lättlästa artiklar och sedan lista de på olika sätt genom olika filter.

Pitch & Smith Sverige

Vi har tidigare byggt Pitch & Smith internationella sajt och när det var dags att lansera ett svenskt bolag fick vi uppdraget att ta fram den nya webbplatsen. Fokus har legat på design och användbarhet där vi har lyft fram det viktigaste: att läsa om, lyssna på och boka en artist.

ABF Pod

ABF vände sig till oss då dom ville fram en webbsida som skall inspirera till att fler börjar sända podcasts. Vi tog fram en poddguide där besökarna kan få vägledning till att skapa en egen pod samt ha möjlighet att få sin pod publicerad.

Stockholm Stads Årsredovisning

Stockholm Stad har tidigare år publicerat sin årsredovisning som PDF på webben. I år, när staden fick en ny grafisk profil, fick vi i uppdrag att ta fram en lättnavigerad responsiv webbsida med all information om vad som hände i Stockholm 2012.

Tidningen Ottar

Ottar är en tidning om sexualitet och samhälle och ges ut av RFSU. Vi fick förtroendet att hjälpa till med deras digitala kommunikation och ta fram deras nya webbplats.

TVmatchen

TVmatchen är en populär svensk TV-guide för sport. Sen 2004 har den försett en ständigt växande publik med snabba svar på den ack så viktiga frågan: vilken tid, vilken kanal?

Snick-Snack

Kommunikationsbyrån Snick-Snack är en strategisk byrå som arbetar utifrån ett redaktionellt och journalistiskt perspektiv. Vi tog fram deras nya webbplats som baseras på en gridlösning med taggningsfunktion som passar perfekt för deras verksamhet.

Sveriges Annonsörer

Sveriges Annonsörer är en intresseorganisation för landets annonsörer. De erbjuder rådgivning och kurser inom en rad olika områden. Sveriges Annonsörer står även bakom tjänster som KIA-index samt reklamtävlingen 100-wattaren.

Petra Marklund

Skivbolaget Razzia är en av våra kunder där vi hjälper till med digitala lösningar för artister och clienter. Petra Marklund mer känd som September släpper sin debut-skiva "Inferno" den 17e oktober 2012. Vi tog fram en lättadministrerad webbsida som ett led i hennes digitala närvaro.

SHIS Bostäder

SHIS Bostäder är Stockholms stads bostadssociala resurs med cirka 2 300 lägenheter fördelade på 21 fastigheter. SHIS förvaltar och hyr ut lägenheter till folk över 18 år, som är bostadslösa eller folkbokförda i Stockholms Stad.

Pitch & Smith

Pitch & Smith är en internationell artistbokningsbyrå med fokus på svensk musik. Vi hjälpte dem ta fram en informativ webbsida med en tydlig struktur och en kraftfull baksida.

Några av våra kunder