Pitch & Smith

Pitch & Smith är en internationell artistbokningsbyrå med fokus på svensk musik. Vi hjälpte dem ta fram en informativ webbsida med en tydlig struktur och en kraftfull baksida.

Startsidan innehåller allt som är tillgängligt utåt för webbplatsens besökare. Artisterna listas och presenteras, och det finns också information om deras kommande spelningar.

Pressektionen är en alternativ visning av samma artister. Den tillhandahåller innehåll som är relevant för journalister, såsom pressbilder och artistbiografier.

De delar av webbplatsen som är synliga utåt hämtar sitt innehåll från ett internt back office-system som vi tagit fram och som används i företagets dagliga verksamhet. All information om artister, spelställen, spelningar och turnéer samlas här, och genom att använda samma innehåll på den publika webbsidan slipper Pitch & Smith uppdatera den separat.

Läs mer

  • Pitch & Smith

    The artist booking agency Pitch & Smith needed a re-design of their website. We came up with an informative one-page website with a clean design, a clear structure and a powerful back end solution.

Några av våra kunder