Tengbom – Från vision till verklighet

Tengbom är med sina över 500 arkitekter i Sverige och Finland ett av landets största och mest meriterade arkitektkontor. Vårt uppdrag var att skapa en digital plattform som förverkligar Tengboms vision och möter användarnas och kundernas behov.

Awards

Honorable Mention - AwwwardsSite of the day - Mindsparkle MagSilver UX/UI - Indigo Awards

Bildmaterial i fokus. Vi har satt stort fokus på att framhäva det högkvalitativa bildmaterialet tillsammans med väl avvägt textinnehåll.

Profilering. Genom att bland annat använda Tengboms eget framtagna typsnitt Scandia skapar vi stark identitet på projektsidorna.

Organisk design. Flexibilitet och kreativitet är kärnan i projektsidorna. Många olika möjligheter gör skapandet fritt och behovsanpassat för redaktörerna.

Tillsammans med SthlmConnection jobbar vi som ett samlat team av specialister istället för att hålla på den klassiska byrå/kund-settingen. Den typen av samskapande och teamwork tror vi är vägen till framgång – i allt vi gör.

Emelie Mannheimer, marknads- och kommunikationschef på Tengbom

Innehållsnavigering. Stram huvudnavigering med få ingångar, i kombination med smart och väl genomgtänkt innehållsnavigering, gör upplevelsen bättre för användaren.

Nästa projekt