Visa meny
Visa meny
 1. Vad vi gör

  Vi hjÀlper dig att fÄ ut det mesta av din digitala nÀrvaro. Om du vill börja jobba mer lÄngsiktigt och strategiskt hjÀlper vi dig att ta fram en digital strategi. Om du har behov av en ny webbplats eller att utveckla en digital tjÀnst för dina kunder, hjÀlper vi dig hela vÀgen med koncept, design, SEO och utveckling.
 2. Hur vi jobbar

  Vi utgÄr ifrÄn dina mÄlsÀttningar, inte frÄn en kravspec. Med vÄr expertis om det digitala och din expertis om din verksamhet, tar vi tillsammans fram en projektplan. Om vi ska göra en digital strategi jobbar vi tillsammans i workshops, om vi ska göra en webbplats jobbar vi agilt med tÀta avstÀmningar.
Vi Àr digitala kreatörer som arbetar strategiskt och med anvÀndaren i fokus.
 1. Vad vi tror pÄ

  GlÀdje, medvetenhet, nyfikenhet och flexibilitet Àr vÄra kÀrnvÀrden. Vi jobbar nÀra dig i ett personligt, öppet och prestigelöst samarbete. NÀr vi har roligt tillsammans och nÀr alla i teamet förstÄr projektmÄlen skapas de bÀsta förutsÀttningarna för smarta lösningar och bra resultat.
 2. Vad vi Ă„stadkommer

  Vi har fÄtt utmÀrkelser bÄde inom design och teknik, men viktigast av allt sÄ har vi hjÀlpt vÄra kunder att uppnÄ resultat, till exempel att etablera sig pÄ svenska marknaden, att öka sitt medlemsantal och att hamna högre upp i sökresultaten. Titta pÄ vÄra utvalda projekt för att se fler resultat.

Teamet

HÀr Àr vi som blÄser liv i ditt nÀsta digitala projekt.
Vi ser fram emot att fÄ jobba med dig!

Hannes Lilljequist

Utvecklare & Lösningsarkitekt

Hannes Àr vÄr tekniska expert. UtifrÄn projektbehoven tar han fram lÀmpliga lösningar och ser till att allt vilar pÄ en hÄllbar teknisk grund. Han har lÄng erfarenhet av open source-plattformar som Drupal och Ruby on Rails och hÄller sig ocksÄ à jour med det senaste inom klient- och grÀnsnsittsutveckling.

Sofia Sundström

Projektledare & Webbanalytiker

Sofia Àr den som har övergripande ansvar för att vÄra projekt motsvarar uppdragsgivarens förvÀntningar. Hon arbetar tÀtt med med vÄra uppdragsgivare med att ta fram en strategi för projektet och projektleder oss fram till den fÀrdiga produkten.

Irina Malaya

Backendutvecklare

Irina utvecklar applikationer, bÄde pÄ servern och i olika klienter, och ser till att de pratar med varandra. Med sin bakgrund inom Business Intelligence och examen i Data- och systemvetenskap har hon en bred förstÄelse och duckar inte för nÄgra tekniska utmaningar.

Clas Bohman

UI-designer

Clas har flerÄrig erfarenhet som art director, bÄde inom formgivning och idé- och konceptutveckling för webben. Hans fokus ligger pÄ den kreativa fasen och tar fram bÄde snygg och funktionell design för vÄra projekt.

Olle Axelsson

UX-designer

Ur Olles lÄnga erfarenhet av sÄvÀl webb och mobila applikationer som trycksaksproduktion, har en omfattande förstÄelse för anvÀndaren vuxit fram. De wireframes och processmodeller som Olle tar fram borgar för en bra anvÀndarupplevelse.

Hannah Andersson

Frontendutvecklare

Hannah Àr frontendutvecklare med fokus pÄ tillgÀnglighet och skalbarhet. Hon samarbetar nÀra med vÄra designers för att skapa anvÀndarvÀnliga och inkluderande grÀnssnitt.