FrÄn vision till verklighet

Tengbom Àr med sina över 500 arkitekter i Sverige och Finland ett av landets största och mest meriterade arkitektkontor. VÄrt uppdrag var att skapa en digital plattform som förverkligar Tengboms vision och möter anvÀndarnas och kundernas behov.

Bildmaterial i fokus. Vi har satt stort fokus pÄ att framhÀva det högkvalitativa bildmaterialet tillsammans med vÀl avvÀgt textinnehÄll.
Profilering. Genom att bland annat anvÀnda Tengboms eget framtagna typsnitt Scandia skapar vi stark identitet pÄ projektsidorna.
Tengbom
Organisk design. Flexibilitet och kreativitet Àr kÀrnan i projektsidorna. MÄnga olika möjligheter gör skapandet fritt och behovsanpassat för redaktörerna.
Tillsammans med SthlmConnection jobbar vi som ett samlat team av specialister istĂ€llet för att hĂ„lla pĂ„ den klassiska byrĂ„/kund-settingen. Den typen av samskapande och teamwork tror vi Ă€r vĂ€gen till framgĂ„ng – i allt vi gör.
Emelie Mannheimer, marknads- och kommunikationschef pÄ Tengbom.
InnehÄllsnavigering. Stram huvudnavigering med fÄ ingÄngar, i kombination med smart och vÀl genomgtÀnkt innehÄllsnavigering, gör upplevelsen bÀttre för anvÀndaren.