Webbplatser och digitala tjänster

Alla behöver en närvaro på webben, och för fler och fler flyttar kärnan av deras affär till digitala plattformar. Vi har specialistkompetens och lång erfarenhet av att bygga framgångsrika webbplatser och onlinetjänster.

Grunden i vårt erbjudande är att producera skräddarsydda webbplatser och digitala tjänster. Våra seniora utvecklare och formgivare är vana att fatta rätt beslut under projektets gång – vilket betyder att vi levererar rätt lösning med hög kvalitet och på kort tid. Vi hjälper er också att navigera i era strategiska beslut kring digitala satsningar, och att undvika att gå in i kostsamma projekt som visar sig vara mindre lyckade.

Vi har lång erfarenhet av att ta fram webbaserade lösningar på olika tekniska plattformar – oavsett om det gäller webben som marknadsföringskanal eller digitala produkter med specifik funktionalitet och integrationer mot backendsystem.

Grym design som stödjer både användaren och varumärket

Bra design krävs för att en produkt ska bli älskad av sina användare, för att ett budskap ska nå fram till målgruppen och för att ett varumärke ska ge rätt associationer. Med en kombination av erfaren fingertoppskänsla och ett strukturerat kunskapsarbete säkerställer vi att designen lever upp till förväntningarna. Vi jobbar plattformsöverskridande för att se till att designen är konsekvent genom hela användarupplevelsen.

Vass och kostnadseffektiv teknik

Vi har lång erfarenhet av att utveckla stabila, säkra och användarvänliga digitala produkter på olika plattformar – både som separat utvecklarteam och i samarbete med våra kunders utvecklare.

Vi väljer teknisk plattform utifrån varje projekts unika behov och förutsättningar. Vi förordar öppna tekniker där våra kunder äger sin lösning själva och inte blir låsta till en viss leverantör.

Vi är noga med våra kunders pengar. Kod tar tid både att ta fram och underhålla, så det är viktigt att bygga rätt saker – och bara sådant som bevisligen behövs. Finns det en färdig lösning att ta till så väljer vi gärna att utnyttja det.

Produkter som ska leva länge behöver kod som är strukturerad så att den kan vidareutvecklas effektivt. Vårt erfarna utvecklarteam säkerställer kvaliteten bland annat genom en agil projektmetodik, peer review och testning.

Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer!